Van olyan tápegység (MAX 20000Ft-ért) ami minimum kibír 10 évet?
Régen nekem egy codegen 200x 300w-os táp 9-11 évig ment, persze utána minden vitt magával.
Nincs fél éves az új gépem, és ehhez kellene egy megbízható tápegység, most egy Lc POWER Lc500H-12 500w-os megy a gépben (még fiatal), de olvastam hogy ez egy,(Hogy is mondjam, ajtótámasz?)
Pc-m jelenlegi hardverei:
ALAPLAP - ASROCK H61M-VG3
PROCESSZOR - INTEL i5 3470
MEMÓRIA - 1x4GB 1600MHZ
MEREVLEMEZ - 1 belső 3.5-ös és 1 külső 2.5-ös (A külső állandóan be van dugva, mivel a belső csak 80GB-os, amit majd cseréllek 1TB-osra, a 80GB-os NEM marad a gépben!)
TÁPEGYSÉG - LC POWER LC500H-12 500w (akkor ez megy ajtót támasztani)
OPTIKAI MEGHAJTÓ - 1db DVD író
És amit még veszek:
MEMÓRIA - 1x4GB 1600MHZ (Igen, még egy lesz, úgy hogy 2x4GB lesz később)
VIDEOKÁRTYA - R9 270x
VENTILÁTOR - 3DB 8CM-es rendszer ventilátor
Úgy, hogy ezeket a hardvereket kellene elbírnia az új tápegységnek!
A választ előre is köszönöm!
XFX Pro 450W/550W.
De senki nem lát a jövőbe.
Igen, azzal én is tisztában vagyok, hogy senki nem lát a jövőbe.
Csak sajnos a mai világban, már nem divat hosszútávra gyártani az egyes eszközöket, pl tv, mosógép.
A 450w-os elbírná a rendszert?
Vagy érdemesebb az 550w-ost venni?
Nekem is olyan hajtja a gépemet, tökéletes, nagyon halk, és simán bír egy R9 280x+FX8320@4.4 kombót.
Azt vedd!
Az LC-vel kapcsolatban igaz amit hallottál :)
XFX amúgy jó választás, de a 10 év nem biztos (persze nem is lehetetlen). Persze ha 5-6 év múlva esetleg elszáll akkor csak a tápot kell majd cserélni, a többi alkatrészed megmarad.
Oké, és köszönöm a válaszokat.
am még valami, most néztem hogy a videokártyán 2x6 pin tápcsatlakozó van, a linkelt tápon meg csak 1 van, abból nem lesz gond?
10 évet nagyjából kibír mivel normális táp,de kb a 7 évtől már nől a nockázat...
De szerintem 6-7-8 év alatt 15,000ft-ot félre lehet tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!