Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik a tablet-tel...

Miért nem működik a tablet-tel az usb-s külső billentyűzet?

Figyelt kérdés
Adott egy Vega d7124 tablet andorid 4.2.2 gyári szoftverrel és egy Modecom MC-TKC08 microUSB tok/billentyűzet. Első rácsatlakozásnál a boltban tökéletesen működött, érzékelt minden gombot kb másfél órán keresztül, semmi probléma nem volt. De fél nappal rá, mikor újra rácsatlakoztattam már nem ismerte fel a tablet. A billentyűzetnek semmi baja, mert az XPERIA P telefonommal azóta is tökéletesen megy. Próbálkoztam rendszer visszaállítással is, sikertelenül. Beállításoknál sem ír már ki semmit, totál nem érzékeli. Esetleg valami ötlet?

2014. febr. 24. 23:29
 1/4 anonim válasza:

rakd fel ezt, nekem segített mikor ezt csinálta a bill

[link]

2014. febr. 25. 05:02
 2/4 anonim válasza:

Magyar billentyűzet kiosztás és szótár AnySoftKeyboard-hoz. FIGYELEM! Ez egy kiegészítő, ami csak az eredeti programmal együtt működik. Önállóan nem!

Telepítési útmutató lentebb. OLVASD EL!!!

tehát előbb ezt tedd fel

[link]

aztán a kiegészítőt amit az #1 linkeltem

2014. febr. 25. 05:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezzel a beépített érintőkijelzőn megjelenő billentyűzetet konfigurálhatom, nekem azzal semmi probléma, a magyar nyelv sem számít már, csak a külső USB-s billentyűzet megjelenjen a beállításokban Fizikai billentyűzetként, mint ahogy azt tette kb 20 órával ezelőtt, csak azóta valamiért már nem jelenik meg, mintha le lett volna tiltva vagy egyszerűen nem hozzávaló lenne. De hozzávaló mert mikor megvettem 2 órán keresztül működött. Tönkre menni nem mehetett, mert a telefonommal azóta is tökéletesen működik. Ezért nem értem.
2014. febr. 25. 11:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Na ahogy jobban beleástam magam, elvileg az USB OTG részével lett probléma, mert a HOST az megy (tölt a gépről, és felismeri a PC is, másolhatok rá stb.), de az OTG (Pendrive, külső bill./egér stb.) az nem. Ahogy már írtam, gyári visszaállítást csináltam de mit sem ért. Van esetleg valami alkalmazás erre a Market-en, ami "aktiválja" az OTG részét is (mert magától ment tönkre gépelés közben egyik pillanatról a másikra) vagy mindenképp csak a gyári garancia marad? Ennek elvesztése miatt nem szeretnék custom rom-ot
2014. febr. 25. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!