Tápegységek, melyik a jobb?
Figyelt kérdés
vs
vs
Melyik lenne jobb játékokra?
Egy R7 250 meg egy Pentium G3220 hoz kéne 4gb rammal.
A tápon szeretnék spórolni pl. egy chieftec iarena-t vagy valami olyasmit , de sokan írták hogy olyat ne vegyek , vélemények?
2014. febr. 23. 19:01
2/5 A kérdező kommentje:
azt írják , hogy a corsair 450w-nak hosszabbak a kábelei , ennek meg rövidek , megmondom ilyen házba kéne :
M-Tech FM12A-BK BLUE számítógép ház
2014. febr. 23. 19:05
3/5 anonim válasza:
hát igen a hexa-nak nem vmi hosszú, de a corsair-nek elég hosszú, olyan van nekem is , de abba a házba jónak kell lenni a hexa-nak is , és azt a tápot amúgy is jobbnak mondják..
4/5 anonim válasza:
Mindegyik jó, vedd az olcsóbbat!
Nekem amúgy iArena van, meg vagyok vele elégedve. Többen mondták már hogy nem jó, de senki sem tudta hogy miért :) Készséggel elfogadom szakemberek véleményét, de olyat még nem hallottam hogy a wanghua kondenzátorok helyett olcsó xingcsumik vannak benne vagy hogy kicsi a hűtőborda vagy hasonlók...
5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm , szerintem egy chieftec iarenat veszek.
2014. febr. 24. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!