Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki lehet váltani egy 100....

Ki lehet váltani egy 100. 000-es windows 8.1-es tablet-el egy pc-t vagy laptop-ot?

Figyelt kérdés
Tablet vásárlásán gondolkodom és pc-ként szeretném használni. Tudom, hogy a tényleges teljesítmény azért nem egyezik meg egy laptop-al, de pl torrent, hd film, zene, egy-két játék menne-e rajtuk, illetve egy nagy kérdés, hogy az iTunes fut-e egy ilyen rendszeren és iPhone-t tudok-e szinkronizálni egy ilyen tablettel?

2014. febr. 23. 09:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezzel igen, és ez kb. 110k: asus transformer book t100
2014. febr. 23. 09:28
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Nyilván nem fogja vinni a pc-s játékokat de ha jót veszel akkor munkára jó a tablet főleg ha sokat cipeled akkor végépp a legjobb választás a 3-ból.
2014. febr. 23. 09:30
 3/6 Mihawk válasza:
Attól függ, hogy mire használnád. Ha sokat utazol megéri beszerezni egy tabletet, de ha keveset akkor szerintem egy laptoppal jobban jársz. Én inkább csak kiegészítésként ajánlom a tabletet nem pc vagy laptop helyett. Nehezebb rajta huzamosabb ideig dolgozni. A pici kijelző is hátrány. A 7" tablet az a méret amit könnyű cipelni viszont a munkához kicsi. A 10" tabletet már nehezebb cipelni, és a munka még így sem az igazi rajta. Torrentezni lehet tableten is, de wifin sohasem fog az a sebesség jönni mint kábelen. Filmnézéshez nem ajánlom mert ahoz kicsi. Zenét hallgatni lehet rajta, de kb csak azt a minőséget tudja mint egy laptop. A Pc-re és laptopra tervezett játékokat szerintem felejtsd el azok nem mennek el rajta, telefonos minőségű játékokat lehet rajta csak játszani. Az itunes működéséről sajnos nem tudok semmit.
2014. febr. 23. 10:10
 4/6 anonim ***** válasza:
SZERINTEM a PC t semmi sem birja kiváltani
2014. febr. 23. 11:05
 5/6 cianidetil ***** válasza:
59%
Az én személyes véleményem,hogy jók a tabletek,de csak pc mellé másodiknak.Előbb-utóbb szükséged lesz egy pc-re,olyan dolgok miatt ,amit tablettel nem tudsz megoldani.(A véleményem személyes tapasztalat alapján mondom,persze ez a vélemény szubjektív)
2014. febr. 23. 11:21
 6/6 anonim ***** válasza:
A Tablet arra jó, ha hanyatt dobod magad az ágyon és tudsz netezni, csetelni, de a komolyabb dolgokra asztali gép vagy laptop való.Sőt, a laptopok közül is csak a 3K feletti gépek tudják kiváltani a PC-t, a videókártya például erősebb hardverigényű játékoknál túlságosan melegszik.
2014. febr. 24. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!