Mihawk kérdése:
NAS-t szeretnék venni, csak nem értek annyira hozzá. Valaki tud ajánlani?
Figyelt kérdés
NAS-t szeretnék venni, csak sajnos nem értek annyira hozzá. Otthoni használatra kellene, főleg adattárolásra és torrent futtatáshoz. 1-2 HDD-t tudjon fogadni és jó legyen benne a hűtés. RAID nem feltétlenül fontos hogy legyen benne. Max 30.000ft-ot szánnék rá HDD nélkül. Én utánanéztem és 2db-ot találtam. ZyXEL NSA-320+ 28000ft körül. A másik egy használt AirLive NAS-235 + 1,5TB HDD 35.000ft vagy csak a NAS 25.000ft. Ezek közül melyik érné meg jobban, vagy valaki tud ajánlani másik falytát?2014. febr. 21. 19:49
1/5 anonim válasza:
Otthoni felhasználásra minek NAS? És a fajta ai .os j
4/5 anonim válasza:
Jajj bocs végig se olvasd hülyeséget írtam, teljesen összekeveredtem bocsi. Légyszi ne szigyj le most néztem meg pontosan mi az a nas.
5/5 A kérdező kommentje:
Otthonra azért akarok NAS-t mert azon szeretném tárolni az adataimat és torrenteket SEEDelni amikor nem vagyok gépközelben, és így a fontosabb adataimat is el tudom érni bármikor ha kell. Hálózatra kötve pedig nem csak a saját adataimat hanem az egész család adatait azon lehet tárolni. 4TB-os HDD-t pedig semmiképpen sem vennék, inkább 2db 2TB-os vagy 4DB 1TB-os.
2014. febr. 21. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!