Milyen ssd-t vegyek játékokra?
Figyelt kérdés
csak játékra kéne ssd.windowsra,másra van merevlemez.
főleg bf4 miatt vennék,mert nagyon lassan töltbe
2014. febr. 21. 14:12
1/7 dromedarbalu válasza:
Mindegy a vinyótól így is úgy is lényegesebben gyorsabb.
A Kingstone nagyon jó árban van a PCX en én is most vettem eggyet.
2/7 anonim válasza:
Én játék miatt nem vennék SSD-t. A windows rendszert megnyomja, de játék miatt nem vennék, mert felesleges "csak" a töltési idő rövidül le FPS szám növekedés nem lesz.
3/7 anonim válasza:
Az SSD-nek pont az a lényege, hogy windowst telepítsenek rá, gyorsabb lesz a rendszer. A játékok max gyorsabban töltenek, teljesítménynövekedés nem lesz. Az meg nem ér 30ezer+ forintot, hogy 5 másodperccel gyorsabban töltsön be egy játék. Tárolásra és játékokra ott a sima HDD.
4/7 BM-Striker válasza:
Samsung 840 EVO, Kingson V300/Hyperx 3k mind jó árban vannak.
5/7 A kérdező kommentje:
higyétek el, bf4 nél számít hogy 3-4 perc a betöltés vagy 30 sec,föleg tdm-en,de lehet veszek egy 120 gigásat.de hogy így mondjátok lehet hogy windows meg minden prgram ss-d lesz meg a bf4 is többi megy a vinyóra játék,aminek elfogadtható a töltése és nem zavar be a játékélménybe.és inkább vegyek 20k ért egy 540mb/s es olvasós 410mb/s es írósat,vagy egy 450-450 mb/s es olvasó-iró-sat?
2014. febr. 21. 19:19
6/7 anonim válasza:
Nekem max fél perc a töltés, lehet csak a wichestereddel van baj.
7/7 anonim válasza:
Ne nekem mondd, hogy higyjem el, mivel nekem is megvan, tudom milyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!