Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csipog a gépem, hogyan...

Miért csipog a gépem, hogyan kapcsolhatom ki?

Figyelt kérdés

Szóval, amikor használom a szgépet, akkor néhány esetben csipog egyet a gép. Például, amikor nézem az üzeneteimet (outlook express-ben), és amikor a törölt mappában rámegyek az egyikre, hogy törlés, akkor amikor visszakérdez hogy véglegesen törlöm e, közben csipog egyet. De ez csak egy eset, sok más esetben is csipog. Mit tudok ezzel csinálni, hogyan kapcsolhatom ki?

Már olvastam vhol vmit, hogy a "futtatás"-nál megnyitottam vmit(már nem is tudom, h mit) és ott vmi "beep" hangjelzést yes-ről no-ra állítottam de az nem segített. Szóval miért csipog néha a gépem, és hogyan kapcsolhatom ki?

Köszönöm!

2014. febr. 21. 09:12
 1/6 Tengor ***** válasza:
Hangkártya fel van telepítve?
2014. febr. 21. 09:25
 2/6 anonim ***** válasza:
jobb alsó sarok, hangszóró ikon, hangkeverő megnyitása, rendszer hangok, kikapcsolás ... talán használ
2014. febr. 21. 09:41
 3/6 A kérdező kommentje:
De nekem maga a gépház csipog. Ezen a szgépen nincs is hangszóró.
2014. febr. 21. 12:09
 4/6 Tengor ***** válasza:
Telepítsd fel a hangkártya driverét és akkor megszűnik a csipogás!
2014. febr. 21. 12:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmit, hogy Realtek audio vmi, már feltetten. Vagy ez nem a hangkártya driver? Ha nem ez az, akkor hol nézhetem meg, hogy milyen driver kell hozzá?
2014. febr. 21. 15:53
 6/6 A kérdező kommentje:
sikerült, köszi :D
2014. febr. 21. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!