Szerintetek jó ez az FSP táp ehhez a konfighoz? FSP Raider 750w.
Elvileg 5 év garit adnak rá, meg csak 750W-os. 720-at tud elvileg folyamatában. Akkor rossz nem lehet...
Konfig:
I5 4670K, kingston HyperX Blue 8Gb RAM, ASRock Z87 Extreme4, vagy ASRock Fatal1ty Z87 Killer, ezt még nem döntöttem el. Ebben is segíthettek. :) Később lesz rajta egy ATI R9-270X-es vagy jobb VGA.
Köszönöm előre is a segítséget Mindenkinek! :)
Ha cf vagy sli a cél akkor vegyél ilyet.
Ha csak egy r9 270x vagy 280x hez elég egy fps 550 vagy cooler master gx 550 vagy xfx 550...
Nem értem, hogy miért mondod, hogy elég a 650-es, mikor én a nagyobb 750-est linkeltem be!? Ugyan az a család is.
Akkor a 750-es megfelelő. Inkább nagyobb erősebb legyen... :D Így legalább nem fogom tudni túlterhelni, és az ára is tűrhető.
Minőségben akkor megfelelő, és teljesítményben is?
Ha veszek egy ekkora tápot, akkor az többet fog fogyasztani, mintha egy 650-550-est vennék ugyanennél a konfignál? Gondolom azért számít, hogy milyen eszközök vannak a tápon. Úgy értem, hogy ha van 3-4 hdd meg 1 vga stb akkor gondolom megugrik a PC fogyasztása. De ha csak 1 hdd és esetleg a vga van a tápon, akkor is többet fogyaszt a 750-es mint a 650-es?
Remélem érthetően fogalmaztam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!