Ehhez a konfigurációhoz milyen táp kell? Többi lent!
Figyelt kérdés
-alaplap:asus m5a97 r.2.0
-proci:Intel core i5 4670k
-ram:Kingston hyperx 2x4Gb 1600Mhz
-Grafikus kártya: sappire r9 270x vapor-x vagy Asus gtx 760
-ház:Cooler Master elite 241
-Talán egy 120Gb-os ssd
Hdd nincs meg hűtő se.
2014. febr. 19. 18:56
1/8 anonim válasza:
Alaplap nem kompatibilis a procival. No comment.
Aránytalan az egész gép.
Mennyid van, mire használnád.
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam az alaplapot, ez azért van mert most győztek megy ez Intel mellett nemrég és még nem cseréltem le az alaplapot a tervekben. És bocsánat tisztelt 1. válaszadó de ez a konfig nem aránytalan!
2014. febr. 19. 19:18
4/8 anonim válasza:
4670k mellé az a vga?... De ez aránytalan!
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor mond hogy milyen legyen!
2014. febr. 19. 19:26
7/8 anonim válasza:
gondolom a pénz az már így is a határon van, de tényleg jobb lenne az egyel jobb kártya
ez esetben ha nem húzod a procit akkor én egy i5-4440-et tennék a gépbe, annak nem kell z87-es lap, így amit ezeken megspórolsz, azt betudod fektetni vga-ba valamint ha most csak 4gb ramot veszel, azt is, mert azt tudod később is fejleszteni, vga fontosabb
8/8 A kérdező kommentje:
A prociból már nem akarok olyan hamar cserélni de vga-ból tudok bele még egyet venni később!
2014. febr. 19. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!