Akkor, hogy legyen? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van nekem egy i7 3820 procim egy asrock x79 extreme 4 lapom és egy corsair h55 vízhűtésem.Nekem azt tanácsolta BM-Strike,hogy a lapot ne adjam el mivel az IB úgy is erősebb a Haswellnél,adjam el a procit vegyek egy i7 4820k-t.De az is mondtam, hogy vegyek egy jó léghűtés a h55 árából amivel tudom rendesen húzni pl Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme.Szerintetek ez így jó? Vagy mit tanácsoltok?2014. febr. 19. 18:16
1/8 cianidetil válasza:
Szerintem igaza van BM-strike-nak!Az a Corsair vizhűtő szerintem sem túl hatékony.Egy jó léghűtéssel nagyon meg lehet verni.A procicserének meg csak a pénztárcád szab határt.
2/8 A kérdező kommentje:
A procihűtő ami legkevésbé érdekel :D Én 100k-nál többet nem költök procira.Am bm strike azt mondta hogya 2011-es platform erősebb,és hogy ne i7 4770k-t vegyek hanem i7 4820k-t mert erősebb :D
2014. febr. 19. 18:49
3/8 cianidetil válasza:
Nagyobb benne a tuning potenciál.De alapon a 4770k mindenben veri.Tehát ,ha nagyon akarsz tuningolni akkor 4820k,de ha annyira nem érdekel a tuning akkor 4770k.Amúgy itt egy összehasonlító link ,a hivatalos oldalról:
4/8 cianidetil válasza:
Bocs,hülyeséget írtam,tuningban is a 4770k a nyerő!Ár /érték arányban jobb a 4820k!Ezt benéztem. :D
5/8 A kérdező kommentje:
Tuningba jobb a 4820k,legalább is ezt mondta bm-strike
2014. febr. 19. 19:21
6/8 cianidetil válasza:
Én nem akarok vitatkozni.csak abból indulok ki ,ami az Intel összehasonlító oldalán van,amit belinkeltem.De lehet,intelesek hülyék hozzá,nem tudom.Saját tapasztalatom meg nincs,mert nekem nem volt egyik proci sem.Most egy 3770k val megyek.
7/8 anonim válasza:
Ha meg akarod nézni a proci teljesítményét a többivel egyetemben nézd meg ezt a linket.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Már meg lett oldva,kérlek ne írjatok többen,de utolsó ezt mindenképpen azért megnézem,köszi.
2014. ápr. 1. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!