Számítógépet milyen csatlakozóval tudnék tv-re kötni?
Figyelt kérdés
A tv-n ezek vannak:
Bemenet és kimenet
Komponens bemenet (Y / Pb / Pr) x 1 ea
Kompozit bemenet (AV) x 1 (Common Use for Component Y) ea
Digitális audio kimenet (optikai) x 1 ea
DVI Audio bemenet (Mini Jack dugó) x 1 ea
Ethernet (LAN) x 1 ea
HDMI x 4 ea
RF bemenet (földi / kábel bemenet) x 1 ea
USB x 3 ea
Fejhallgató x 1 ea
Scart x 1 ea
CI nyílás x 1 ea
IR Out x 1 ea
Rendszer
DVB-T/C DTV Tuner
Analóg Tuner elérhető
CI+ (1.3) available
2014. febr. 19. 14:27
1/5 anonim válasza:
Milyen VGA-d van? Ha van HDMI kimenet a videókártyádon, akkor rácsatlakoztatod HDMI-n keresztül és a hang is átmegy, én is sokszor csináltam ilyet. Az én VGA-m HD7870-es simán átviszi a hangot, ha TV-re teszem a gépet. Amúgy Talán HD3000-es szériától a Radeonok átviszik a hangot HDMI-n, a GeForce-ok nemtudom, hogy hanyas szériától, de azok is, ha minden igaz.
2/5 anonim válasza:
Ha viszont a gépeden tárolt képeket ,videokat akarod smart tv-n nézni,akkor más megoldás is van.
Mit szeretnél elérni?
3/5 A kérdező kommentje:
Lehetőleg a hangot úgy szeretném hogy a tv-n menjen. Sajnos csak DSUB van a videokártyán. :(
A tv-t szeretném monitorként használni.
2014. febr. 20. 01:34
4/5 anonim válasza:
Kell lennie rajta, VGA bemenetnek! Nekem egy 2011-es 32"-os ( 82 centis ) FullHD Samsung LED TV-m van és ezen is van VGA bemenet. Ha sima VGA kábellel rákötöd a gépet a TV-re, a hangot, meg sima hangszóróval megoldod.
5/5 anonim válasza:
Szerintem valami hiányzik a TV bemenetek közül. Ha a tv-n van DSUB vagy DVI-in akkor valószínű,hogy ott lesz hozzá egy audio in is. Magyarul két kábel kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!