HD7950 Vapor-X hőmérséklet?
Elnézést az amatőr kérdésekért, de első PC-m, még nem igazán vagyok tisztában a dolgokkal, csak hallottam, hogy a hőmérsékletekre figyelni kell.
Adott a címben levő VGA, ennek a hőmérsékletéről érdeklődnék, hogy normálisak-e.
CS:GO közben a maximum amire beáll 56 fok és 39%-os venti fordulat, CoD Ghosts multija ha minden opció teljesen fel van húzva akkor 58-60 fokos 41%-os venti mellett.
Illetve tesztprogram alatt 60 fok és 42%-os fordulaton stabilizálódott.
Ezek magas értékek vagy normálisak? Nem lesz semmi baja a kártyának? Első PC-m, nem igazán tudom, még hogy mik a normális értékek, a processzorom 30 fokos mikor nem történik semmi, és játék alatt 46 volt eddig a maximum amit mértem. Üresjáratban a VGA is, 32 fokos.
Merevlemez 29-35 között ingázik, de itt független, hogy játszok, vagy csak filmezek.
Amit mondtak még a táp, de annak a hőmérsékletét sehogy sem sikerült ki irattatnom.
Ja meg VGA-nál volt két olyan, hogy VRM, ebből az 1-es az 60 fokos volt a 2-es pedig 57, ezeket csak teszt közben figyeltem meg, de nem tudom mit jelentenek, vagy kell-e figyelnem rájuk.
Szeretném majd kipróbálni a Crysis 3-mat, csak először érdeklődnék, hogy minden rendben-e, és nem-e kell előtte valami hűtést szereltetni erősebbet, mert mondták, hogy a Crysis 3 nagyon nagy gépet kér.
Válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!