478-as 3Ghz-es intel procinak hány fokosnak kell lennie? Mármint mi a normális?
A héten ez a 6. CPU hőmérsékletes kérdés, amire nem lehet ennyi adatból hitelesen válaszolni.
Hogy lehet már beböfögni, hogy 40 fok a normális? Tudod egyáltalán, hogy azon kívül, hogy P4, milyen processzor? Prescott/Northwood/Willamette/Gallatin stb? Ezek között a normális üzemi hőmérsékleti intervallum 15-20 fokokkal is eltérhet, pedig mindegyik P4!
Komolyan nem értem, ha NEM tudhatsz egy kérdésre objektív választ adni (mert kevés vagy hozzá, vagy mert a kérdező nem ad elégséges infót), hogy lehet számokkal dobálózni?
És? A 40 fok bármelyiknél jó... Nyilván ha adott volna konkrétumot, akkor konkrét hőmérsékletet lehet mondani. De hát 0 infóra 0 válasz...
1. voltam.
65-80c között ugra-bugrál amikor bekapcsolom a gépet.
Játszani nem is merek nehogy leégjen!
Nem tudom mi lehet a baja mert most kaptam ezt a procit a hűtőt 2 napja vettem tehát az teljesen új!!!
Amennyiben a régi hűtővel jó volt, úgy abban az esetben gép szétszed, hűtő levesz, processzor, hűtő megtakarít, processzort jól megpasztáz, majd a hűtőt ügyesen visszarak és öröm, boldogság :)
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!