Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » FX 6300-hoz milyen CPU hűtőt...

FX 6300-hoz milyen CPU hűtőt vegyek?

Figyelt kérdés

AMD FX 6300-as CPU-m van. A gyári hűtővel melegszik, és hangos. Halkabb, de erősebb CPU hűtőt szeretnék venni hozzá maximum 10 ezerért.

Alaplap: Asrock 970Pro3

Ház: Cooler Master Silencio 550 (valószínűleg ez lesz, együtt vásárolnám őket - a VGA is hangos, ha játszom + régi/nem túl stabil/hangos a gépházam)

2014. febr. 18. 20:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A Procival minden ok. Kivettem, majd újrapasztáztam. Ugyanannyira melegszik, mint előtte. Nem jobban, és nem kevésbé.

Mindenképp egyszerre szeretném megvenni a házat és a ventit. Mivel előbbi gagyi, utóbbi pedig hangos, és drágább, ha 2-szer jön a futár.

A ház már majdnem biztos, hogy Silencio 550 lesz, a hűtőt nem tudom. A lényeg, hogy lehetőleg olcsóbb legyen, és halkabb. Emellett jobban hűtsön a gyáritól.

2014. febr. 19. 17:07
 12/15 anonim ***** válasza:
CM HYPER EVO 212 elégnek kell lenie és 10k ba kerül,viszont a jó ház szelözés tényleg nem árt :D
2014. ápr. 5. 10:15
 13/15 Kis Peter-IStvan ***** válasza:

Hat Cooler Master Hyper 212 jo lenne csak kevesebb mint 1cm miatt nem ferne bele...szal van a ZALMAN CNPS10X OPTIMA 2011 ami 152mm magaz a te hazad meg 154mm magas hutot fogad be , ugyhogy szorosan de befer.

Nekem szemely szerint ez van , a feluleti imperfekciok miatt gondoltam , hogy jo sok hovezeto pasztat rakok , hogy jo legyen ...vegul is sok felesleget kinyomott de jo lett 4.5GHz-en fx-6300-al 60 fole nem ment 10 perc alatt , es ugyanigy 4.2GHZ-el sem ment 60'C fele 60 perc alatt , szoval egesz jo , nekem kb. 8157.85 ft.-ba fajt de megerte , viszont vigyazz a rammal mert ha van rajta hutoborda akkor mar tobb mint bizonyos hogy nem fogod tudni hasznalni az elso ram slot-ot .

2014. máj. 2. 03:39
 14/15 Kis Peter-IStvan ***** válasza:
ja persze a fokok prime95 el 100% hasznalat mellett vannak elerve
2014. máj. 2. 03:43
 15/15 Kis Peter-IStvan ***** válasza:

hopsz meg egy valasz...

En inkabb a Cooler Master RC-912P-KKN1 HAF 912 hazat vennem , joval jobb legaramlata , mint a silencio-nak .

2014. máj. 2. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!