Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől mehet tönkre egy process...

Anonymus14 kérdése:

Mitől mehet tönkre egy processzor?

Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés de mégis ...
2014. febr. 18. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

-Elöregedik

-leég

-rövidzárlat

-túláram

2014. febr. 18. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:

kalapács

petárda

betontömb

víz

de az elsőnek hidj :D

2014. febr. 18. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Több tucat oka lehet annak, hogy tönkremegy egy processzor, viszont azt jó ha tudod, hogy az az utolsó hardver elem ami elromlik egy számítógépben.

A mostani procikat annyi védelemmel látják el, hogy a gyártónak szinte nem is kell foglalkoznia a garanciával.

2014. febr. 18. 19:58
 4/6 P.O.C. ***** válasza:

Ez a legnehezebben meghibásodó alkatrész egy számítógépben. Hihetetlenül szívósak. Mikor számtech boltba dolgoztam, többször szedtek ki zárlatos, villám csapott gépekből is épségben processzort a kollégáim.

Az előzőkhöz hozzávenném még de, a legelső helyen, a túlzásba vitt felelőtlen tunningot és a tartós 70 °C vagy afölötti jártatást is, pl gyenge hűtő miatt.

2014. febr. 18. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Túlzásba vitt feszültségemelés.

Nekem semmi mással nem sikerült még tönkretenni CPU-t csak ezzel. Persze ezt is csak olyan jó alaplappal ami nem égett szét a pric

2016. ápr. 13. 23:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Túlzásba vitt feszültségemeléssel.

Nekem semmi mással nem sikerült még tönkretenni CPU-t csak ezzel. Persze ezt is csak olyan jó alaplappal ami nem égett szét a processzor előtt.

2016. ápr. 13. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!