Milyen gépházat ajánlotok viszonylag olcsón?
Figyelt kérdés
FX 6300-as CPU van a gépemben, ami elég hangos. Szeretnék venni egy hűtőt hozzá, de a gépházam még az előző összeállításból maradt.. ideje lenne azt is cserélnem. (VGA-m is zajos, ha játszom, az egyébként halk)
Olyan gépház kellene, ami halk, elnyomja a zajokat (esetleg zajszűrős), de nem túl drága.
Konfigom:
CPU: FX 6300 (még gyári hűtővel)
VGA: HD 7790
Alaplap: Asrock 970pro3
+táp+ram... stb.
2db 3,5-ös HDD (bár nem árt, ha bele fér még 1-2, esetleg kisebb/nagyobb méretű is) + 1db DVD író.
USB 3.0-ának örülnék, de nem feltétel. Méretre átlagos, nem kell túl nagy.
2014. febr. 18. 18:24
1/6 anonim válasza:
Mondjuk Cooler Master Silenci GX450 táppal.23k körül mozog,zajszigetelt és minőségi táp van benne.
2/6 anonim válasza:
Nehogy olyan házat vegyél amit az előrő írt, mert megsülnek benne a cuccaid. Anit írtam priviben (Sharkoon VS3-V) olcsó és jó. (nekem is olyan van)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, táp nem kell. Bár nem a legmárkásabb a tápom, nem is a leggagyibb kínai. Jól működik, nem hangos, nem romlott el sem megterheléstől, sem áramszünettől.
2014. febr. 18. 18:52
4/6 anonim válasza:
VS3 helyett akkor inkább már Vaya vagy Vaya II....
5/6 anonim válasza:
Azért mondtam azt mert nagyobb.
6/6 A kérdező kommentje:
2.
Erre gondoltál?
Árban tényleg olcsó. Viszont zaj szűrést nem írt. (persze ettől még lehet tényleg halk)
Számomra a kinézet nem olyan fontos. Szóval bejön. :)
2014. febr. 18. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!