Miért ne működika mikrofonom?
Figyelt kérdés
sziasztok ! van egy asztali mikrofonom (nem headset) és olyan problémám lenne hogy amikor a laptopomba dugom be teljesen jól működik skypolni is tudok meg minden! DE van egy asztali gépem amin két rózsaszín mikrofon bemenet van és a vezérlőpulton mindkettő érzékelve van de amikor bedugom mind két helyre azt írja hogy nincs csatlakoztatva! néztem az illesztőprogramokat is de azt írja naprakész ! szóval nem tudom hogy miért rossz. segítsetek légyszi S.O.S.2014. febr. 18. 17:29
1/3 anonim válasza:
abba a rózsaszínbe dugd amelyik ebben a sorrendben van:RÓZSASZÍN ZÖLD KÉK és ebből a rőzsaszín az alaplapodon hátul
2/3 A kérdező kommentje:
nem vagyok biztos benne hogy az alaplapba dugom (bár hova máshova lehet ? (ja és nem vagyok egy nagy hardver zseni XD ) ) de a színsorrend is kék zöld rózsaszín
2014. febr. 20. 20:32
3/3 A kérdező kommentje:
és a helyesírási hibákért elnézést csak sietek a gépeléssel és "allergiás vagyok a szóköz elhelyezésére"
2014. febr. 20. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!