Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit bírnak a Kingston...

Mennyit bírnak a Kingston pendrive-ok?

Figyelt kérdés

Van egy 8 gigás Kingston pendriveom amit mindennap használok Pl: filmet ezen nézek mert rá lehet dugni dvd lejáccóra, ezen halgatok zenét..

tehát mennyi így az élettartama??

2009. dec. 9. 21:40
 1/7 anonim válasza:
sztem a kingston az egyik legnagyobb márka. bízz benne:P:)
2009. dec. 9. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Mivel nincs benne mozgó alkatrész elméletileg korlátlan ideig és számban írható olvasható. Gyakorlatban 3-4 évet.
2009. dec. 9. 22:07
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. dec. 9. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:
sztem előbb összetörik, vagy kidobod vagy már nem használod majd a kis kapacitása miatt, mint tönkremenjen rendes használat mellett. Én a baráti körömben eddig csak 1 pinadrájv bekrepálásáról tudok, szal relatíve knagyon kicsi az esély, hogy meghaljon.
2009. dec. 10. 00:31
 5/7 anonim ***** válasza:

22:07 a flash-memóriákat (ami a pendrive-ok anyaga is) nagyon igénybeveszi az írás művelete. Ha sokat írsz rá, könnyen károsodhat. Nem csak az tud elromlani, ami mozog. :)

Voltak rá kísérletek, pl. egy olyan fájlrendszer, ami a pendrive midnen egyes bájtját igyekezett azonos terhelésnek kitenni, de ezek nem terjedtek el.

Azt mondják, a flash memóriák párezer újraírást bírnak ki. Persze márkától függ, én is megbízok a Kingston márkában, mivel a legjobb, de ettől függetlenül mindenről van biztonsági másolatom, ami kicsit is fontos. :)

2009. dec. 10. 01:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem van már 2-3 éve egy Kingston pendrive-om, még mindig bírná ha nem hagytam volna el.
2009. dec. 10. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Én soha többet nemveszek semilyen kingston terméket csak kizárolag maxell t . A kingstonnal tele van a hócipöm 2 évig müködött csak a 8 gb kingston pendrive m aminek kitolos volt a nyele aztán pontban két év után törött ki a nyele amit a számitógépbe kell dugni . A kingstonban nem bizok mert az egy új betolakodó márka a gyártójával együtt . A maxellhez képest a kington 16 gb pendrive t lehet venni már 7000 e ft metró ban mig a maxell t 11000 ft ért , tehát az áron is látszik hogy a maxell jobb mert drágább és annak oka kell hogy legyen . Van maxell fülhalgatom magnokazettál és jók tehát nekem marad a maxell a kingston meg soha többet nem jöhet szóba .
2011. márc. 29. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!