Honnan tudok letölteni drivert Sapphire hd4650 1gb ddr2 agp videokari-hoz? Rendszer XP SP3! Szedtem le 1-et de azt írta mikor telepítettem nem ment át a teszten azaz nem kompatibilis. Megy a kártya fel ismerte minden. És most a max felbontás 1440x900
Szia.
A felbontás nem csak a videó kártyától függ, hanem monitortól is (mennyit tud a monitorod ?)
A másik a gyártó honlapjáról tudsz drivert letölteni, ha nem akkor marad a manualis driverkeresés hardverazonositó alapján : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Sok sikert.
üdv.
Köszönöm a válaszokat!:) Igen az AMD oldal-ról szedtem le!
A Monitorom sokat tud 19" ASUS, volt egy ATI x1950pro 512-es kártyám és azon jó volt a felbontás!
Szia.
Akkor nézd meg az eszközkezelőben a videókártyád hardverazonositóját és az alapján keress Drivert a leirtak alapján. (illetve megpróbálhatod az Illesztőprogram fülön az Illesztőprogram frissitése gobot is)
Sok sikert.
Üdv.
Ugyanezt csináld meg csak a videokártyánál. És szerintem cooper is erre gondolt: [link]
(és ha a saját gépeden is a videó kártyádnál kiválasztottad ezt az eszköz kezelőben, akkor kattints a illesztőprogram frissítésére)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!