A Computer Imperiumtól melyik gépet ajánljátok?
Figyelt kérdés
A Computer Imperiumtól ( [link] szeretnék egy új számítógépet venni, és ezt a kettőt néztem ki:
1. [link]
2. [link]
Fontos az Intel Core i5-ös processzor és a 8 GB RAM. A gépen böngészni szeretnék, irodai alkalmazásokat használni és 1080p-s felbontású videókat nézni (Youtube-ról is). Játékra nem igazán lenne használva, esetleg néha ilyen egyszerűbbekre, pl. Counter Strike Source, Minecraft.
Szerintetek az első gép is alkalmas lenne a felsoroltakra? Árban nem terveztem 140e fölé menni, de ha ütősebb érveket is felsorakoztattok a 2. gép mellett, lehet, hogy azt veszem meg.
2014. febr. 17. 19:35
11/14 A kérdező kommentje:
Dedikált videokártya nélkül egy i3-as gép viszi a fullhd-s videókat?
2014. febr. 17. 20:06
12/14 anonim válasza:
Bocs rosszra raktem össze gépet. Játékra van ez. Ezen minden megy fhd high/ultran.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a konfigot, de akkor te és az #5-ös ugyanazon személy vagytok? :D
2014. febr. 17. 20:14
14/14 A kérdező kommentje:
Megkaptam, köszönöm:)
2014. febr. 17. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!