Milyen pendrive-ot vegyek?
Figyelt kérdés
usb 3.0-ásat szeretnék, 8-16 gb közül, iponról nem olyan vészesen drágán. Olvastam hogy az olcsóbb kingstonokkal nincsenek megelégedve, mert nem túl gyors, mennyire helytálló?2014. febr. 17. 11:20
1/3 Adaptor válasza:
Sok pendrive-nál előfordul, hogy ráírják, hogy 3.0-ás, de a gyakorlatban ez kb egy gyorsabb 2.0-ásnak felel meg.
Én a Kingston gumis, trapéz alakú, kék-fekete borítású DataTraveler R3.0-át ajánlanám. Ez tényleg gyors.
2/3 anonim válasza:
alap az hogy egy olcsó pendrive lassú. Pont ezért olcsó. Lehet kapni lassú 32 GB-os pent 6.000Ft-ért - ennek a sebessége írás: 5 MB/sec - illetve van ugyanekkora pendrive 24.000-ért is és ennek a sebessége íráskor 250 MB/sec!! Nem véletlen az árkülönbség. Vagy olcsó vagy gyors...
3/3 A kérdező kommentje:
Jó tudom persze, de azért nem akarok 24.000et költeni egy pendrivera, annyiért inkább külső hdd, de az első az tetszetős, köszönöm
2014. febr. 17. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!