Alaplap melegedés!?
van egy Gigabyte GA-f2a85x-d3h alaplapom ebben van egy amd a10 5800k proci meg 8gb ddr3 ram a procit nem tuningolom de általában meleg van a szobámban és ha van idöm akkor szivesen játszok is a gépen kihazsnálva az igp teljes tudását ezért a gyári proci hütöt lecseréltem egy Cooler Master Hyper evo 212re ami eszméletlenül jól teszi a dolgát csendes és hatásos a gyári proci hütöröl meg levetema coolert és a kis Gygabites feliratü hütöbrdával szemben álitotam amit sárgával karikáztam be a képen gondolván hamár hütöborda van rajta csak hüteni kell valamit és a plussz légmozgás roszat iztos nem tesz..az a kis hütöborda amugy picit sütöt elöte de most az szinte hideg a másik gondom ami érdekelne hogy terhelés meleta proci körül az a 6db kis téglalap alaku izé amit pirosal karikáztam be a képen elég szépen felhevül ha ovatosan rárakom az ujam 3-4mp mulva muszálj levenem mert eszméletlenül süt,öszintén szolva meg is égete picit az ujam azok pontosan mik?mi a nevük?,feladatuk,menyire egéséges az nekik hogy ilyen forrók??esetleg erröl holtudnák böveben tájékozódni,olvasni?(magyarul)esetleg valami hütést azokra érdemes lenne kitalálnom??
kép:
A pirossal jelölt alkatrészek szilárdtest kondenzátorok és a processzor áramellátást szabályozzák / stabilizálják.
Normális, hogy melegednek. A max hőfokukat nem ismerem (Google biztos megmondja) de ahogy #1 is tanácsolta egy plusz venti nem árthat neki.
VRM
Nem lesz gond ha gépház kereszthuzata tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!