Szabesz7 kérdése:
Hang gond de mitől?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A gond ott kezdödött h vettem egy satas vinyot. Elotte egy ide volt. Szoval beszereltem friss win7-t adtam neki. Eszrevettem h akad a hang idokent berecseg. Hdmin es a sima hangfalon is fullhallgatoval minden. Azota mar alaplapot is csereltem annak a drivereivel is csinalja van h a windows hang is. Nem tudom a megoldast.
2014. febr. 16. 17:07
1/3 A kérdező kommentje:
x3 450 procim van, kicsit meghúzva 3500mhz, lehet, hogy ez a gond, bár 4 magosítva használtam eddig de akkor is csinálta már vinyo csere után
2014. febr. 16. 17:51
2/3 anonim válasza:
nem tudom. de ha visszacserélnéd a vinyót lehet hogy jó lenne
3/3 A kérdező kommentje:
Hat igen, de az egy 160gbs ide vinyo es 1tb satasat vettem. Nem szivesen hanyagolnam
2014. febr. 18. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!