Mit cserélnétek/vennétek ki ebből a konfigból? És mire cserélnétek?
-Asrock 980de3/u3s3 alaplap
-AMD FX 8320 proci
-FSP RAIDER 650w +80 táp
-8GB DDR3 1333MHZ RAM
-WD winchester: SATA3, 7200RPM,64MB,1TB
-NVIDIA geforce gt630
Értem, jogos jogos. Azt mindenképpen kiszedném, r9 280x-et vennék márciusban. de a többi alkatrész maradhat?
Ha igen mit javasolnátok milyen monitort 35-50.000ft értékben, amiben van hdmi?! ::)
Minek cserélje 1600asra?
Egyébként a VGA-t bőven elég lecserélni.
Az 1600 ramoknál itt nem lenne értelme.
A gt630 ki az fix.
Én még egy ssdt ajánlanék most frissen csúszott be a PCX en a 120 gbs Kingstone ssd 20 ezer alá :) ezt vártam már vagy 2 éve.
De ha mész nem egy 60 gb set rendszernek nagyon sokat gyorsulni tőle
Értem, köszönöm a válaszokat! A RAM-at, megnéztem AIDA rendszerrel, igen csak szép helyen vannak, szóval azokat nem venném ki, a vga azt mindeképp AMD Radeon r9 280x-re gondoltam. Egyébként az utolsó válaszolóval nem értek egyet, a táp egyáltalán nem fölöslegesen nagy szerintem :)
Jó ha nagyobb, mert ha húznék valamit akkor zökkenő mentesen fog menni. Egyébként SSD tényleg nem árt, azt köszönöm megnézem majd. Viszont az alaplappal mi a gond? Mit tennétek a helyére? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!