Szerintetek kéne ennek a gépnek Win 7 64-bites frissítés, és biztos hogy újra kéne minden játékot telepíteni? (részletek lent)
Sziasztok! Nem tudom, mi legyen... A gépem szerintem elég gyors és nem rossz, viszont félek hogy a steam az origin illetve a gta 4-et, 100% hogy újra kell telepíteni? Mert ezek Windows 7 32-bitre voltak telepítve. Szóval, csak ezektől félek... Hogy majdnem a fél játékomat torrentről töltöttem le... És akkor most újra állhatok neki letöltögetni? Egyébként a konfig.:
Gigabyte Technology Co., Ltd. H55M-UD2H
Amd radeon 7850 sapphire
8 gb ddr3 ram
1 terra HDD + 297 gb HDD
(297 gb HDD-re lenne rátelepítve az op. rendszer.)
Aki tudna válaszolni, az zöld kezet kapna!
8 giga RAM-hoz már kell a 64 bites Windows 7, mert így csak 4-et tud belőle használni. Sajnos 32->64 átállás csak teljes újratelepítéssel lehetséges, így a szoftvereket újra kell raknod. Steamnél van kerülőmegoldás: a steamapps könyvtárat mentsd el, és majd új Windows alatt másold vissza. Ekkor ha ugyanarra a meghajtóra kezded el telepíteni a játékot, észre fogja venni, és egy szimpla integritás check után játszhatsz. Alternatíva, hogy az egész Steamet átmásolod, majd új Windows alatt rendszergazdai jogosultságokkal elindítod a Steam.exe-t: ha szerencséd van, telepíti a szükséges szolgáltatásokat, és minden marad a régiben, rosszabb esetben ez nem sikerül neki, és bugos lesz. Alternatíva #2, hogy a játékokról biztonsági másolatot készítesz, majd innen telepíted őket.
Arra figyelj, hogy játékok mentéseit egyik fenti metódus sem menti el, arról neked kell gondoskodnod (kivéve, ha SteamCloud-ba menti) - ezek meg játéktól függnek, nem a Steamtől.
Originnel nincsenek ilyen irányú tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!