Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Honnan tudhatom meg hogy...

Honnan tudhatom meg hogy milyen a vga?

Figyelt kérdés

Intel HD Graphicsra gondoltam , hogy most 3000 vagy 4000?

Pontosan egy Intel Pentium G3220 lenne , mert egy új gépet szeretnék venni , és egy ideig kell benne lennie valami belső vganak , de amúgy az intel hd graphics mellé megéri betenni egy gt 440 1gb gddr5 öt?

Mármint ilyen játékok szempontjából mint a LoL.

#PC #Intel #GB #GDDR5 #intel 4ever
2014. febr. 14. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:
A League of Legends-nek nincs nagy gépigénye, nekem egy szerény 128Mb memóriás integrált Intel GMA 4500M van egy régi, eredetileg irodai munkára szánt notebookomban, és így is van 30 FPS-em alacsony grafikán 1366x768-as felbontáson, és tudok játszani vele. De ha már egy új gépet szeretnél akkor nyilván olyan videókártyát vegyél, ami a lehető legjobb ár / teljesítmény arányú, hogy más játékokkal is tudj játszani.
2014. febr. 14. 21:07
 2/2 A kérdező kommentje:

nekem is olyanom van :)

amúgy szerintem ez jobb : [link]

erről tudtok írni véleményt?

2014. febr. 14. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!