Ha a gépembe sercegő hangot ad ki valami az mit jelent?
Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 16:07
1/8 anonim válasza:
készül a fasírt :DDD, ám a gépházba hallod a sercegő hangot??? milyen tápod van?
2/8 anonim válasza:
valami miatt "feszültségáthúzás" kezd kialakulni!
(Tipikusan a táp elektrolit kondenzátorai körül szokott előfordulni, ha kifolyik az elektrolit, és megmarja a nyákpanelt.) vagy esetleg akkor, ha a nagy hőingás hatására, páralecsapódás keletkezik a tápegységen belül, a 230 V-os áramkörben, ott is áthúzhat.
de találkoztam már, pók és hangya(sav) okozta hasonló jelenséggel is.
Azonnal áramtalanítsd, (ha nem akarsz pl. Alaplapot, stb. cserélni), és vidd el egy szakszervizbe.
Kérdésedből ítélve, nem javasolt, hogy Te fogj hozzá a javításhoz, hibakereséshez.
3/8 A kérdező kommentje:
ja gépházba. most vettük a gépet, előtte is serceget de az már haldoklott, és ez is egy kicsit. Na most nem ez a lényeg, amúgy hol tudom megnézni?:D
2014. febr. 14. 16:23
4/8 A kérdező kommentje:
nem is akartam hozzáfogni, csak nemtudom mitől van.
2014. febr. 14. 16:24
6/8 A kérdező kommentje:
Mondom nemtudom!
2014. febr. 14. 16:29
7/8 anonim válasza:
Nekem a Videókártyám szokott "zizeregni" ( a tekercsek ): HD7870. Amúgy a tápegységed típusa nagyon fontos volna, vedd le a ház oldalát ( 2 csavar fogja ) és olvasd le, rajta van a gyártó és sorozatszám.
8/8 anonim válasza:
Vedd le a gépház oldalát és az egyik sarokban lesz. Mi a márka? (Mi van rá írva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!