Milyen videókártyát ajánlotok?
Le szeretném cserélni a gépemet, de a felújítás mellett döntöttem. A jelenlegi adatok:
alaplap: Dualcore Intel Core 2 Duo E6550
Videokártya: Nvidia GeForce 7300 GT
RAM: 4 GB DDR3-as 1333MHz
Elsősorban a videókártyát cserélném, hogy a mai játékok is fussanak rajta. (pl: CoD, BF stb) Ide milyen kártyát tudnátok ajánlani? (max. 20-30 000 ft értékben) Olvastam, hogy az alaplap sem mindegy a videókártyáknál, hogy mit tud ezért elbizonytalanodtam kicsit... Esetleg jobban megérné venni egy új gépet? (itt mit ajánlanátok kb olyan 80 ezer ft értékben?) Mint említettem kicsit bizonytalan vagyok így linkeket is szívesen megnézek és ha oldalakat kell olvasni hát legyen. :) Nem szeretnék kiadni ennyi pénzt olyan "dolgokért" amiket a gép nem is tud kezelni.
Minden segítséget elfogadok és köszi előre is!
fsp hexából 400W-osra gondolsz?
és ezzel a 2 módosítással (összesen kb 35 000-ből fel lehetne tuningolni egész elfogadható szintre? Bearanyoztad a napomat! :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!