Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 1TB-nál nagyobb laptop vinyót...

1TB-nál nagyobb laptop vinyót nem lehet kapni sehol?

Figyelt kérdés

Tervezem egy PS4 vételét, viszont a gyári 500 Gb-os merevlemezt egy kicsit kevésnek tartom a letölthetős játékok és egyéb tartalmak világában. Nézegettem videót hogy hogyan kell véghezvinni a cserét, aztán rákerestem a konkrét csere-vinyóra is.

Mindenhol csak maximum 1 TB-osat találok! Ennél nagyobb nem létezik? 2 vagy 4 jobban hangzana...

2014. febr. 14. 05:49
 1/3 Tengor ***** válasza:

Lehet, hogy a PS4 csak 1 TB-ig kezeli a lemezeket.

Egyébként vannak nagyobbak: [link]

2014. febr. 14. 07:59
 2/3 Tengor ***** válasza:

Bocsi, ebben voltak nagyok is.

Laptop: [link]

2014. febr. 14. 08:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez mondjuk csak az én véleményem, de szerintem felesleges. Mármint.... Ha egy PS4 játék 40 giga (valljuk be, hogy ott még nem tartunk...) Akkor is 25 játékot tudsz tárolni, és csak azt követően kell gondolkodnod, hogy mit törölj?

Ha mondjuk 25 gigával számolsz, akkor ez a szám 40-re emelkedik. Tudtommal még mindig rengeteg játékot inkább dupla lemezre készítenek, ami meg ugye nincs 15 giga. Ha letöltöd, ha lemezen vásárolod...

2014. febr. 14. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!