A virtuális meghajtóból be lehetne bootolni a winchestert telepítésre?
Alaplap: P5G41t-m lx. Aminek 1 IDE Slot-ja van. Van egy bad sector-os winchester-em (Komplikált működése: Windows intéző működése leállt. Appcrash-Explorer.exe és msiexec.exe probléma. A valódi probléma az msi.dll), és egy másik, egy kevert rendszerű. (Kétszer lett volna rátelepítve a windows 7 ultimate. És összekeveredett rajta.) (File:\Boot\BCD és nem boot-olható).
A DVD írót ki, a kevert rendszerű winyót összekötni, ez működik, már próbáltam. Ott a kevert winyót leformáznám. És vissza a dvd írót.
Most az lenne, hogy a power ISO-val csináltam egy virtuális meghajtót, amibe tenném a telepítő dvd-t. (Pendrive-m nincs).
És a Bios-ban látná e ezt a virtuális meghajtót, ahonnan be boot-olnám?
A bad sectotos winyó működik, csak ez a két Appcrash-es galiba van benne, de lehet rajta netezni, filmet nézni, játszani. Csak mondjuk egy két msi programot nem enged telepíteni. Csak ez idegesít, hogy állandóan itt a windows intéző leállás-ujraindítás ablak,
és persze a tálca is le van fagyva.
Új winchester-t nem veszek, még most vettem 2 hete. Legalább 300 ezret költöttem már winchesterre össze-vissza.
A kevert rendszerűt akarnám megcsinálni.
Húhh..nemértem teljesen mit írtál így este már de boot-olásnál még nem indul el a virtuális meghajtód. Csak windows indulása után. De csak van vmi ismerősödnek pendrive-ja akitől kölcsön lehetne kérni. Ha nincs akkor meg 2000-ért hozzádvágnak egyet.
Am meg ha 2 hetes és szektorhibás akkor miért nem cserélteted?
Használt, bolti, kb: 3 nap garancia volt rajta.
Nem értem, hogy minden modernizálódik, a winchesterek meg olyanok, mint a papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!