Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy kéne összerakni ezt...

Hogy kéne összerakni ezt gépet? Annyira nem igazán látok bele a dolgokba, és az árakba sem!

Figyelt kérdés

Leírom a gépemet a jelenlegi állapotában, ugyanis fel szeretném újítani és felkészíteni újabb játékok (Battlefield 3-4?, Skyrim, Dayz, Rush, stb...) futtatására. Amit szeretnék: Egy ütőképes, strapabíró videokártya, mondjuk 1 vagy 2 gigás. Emellé egy 2-4 magos processzor, valamint 4-6 Gb RAM. Új alaplap sem ártana, mert az tudtommal nem bővíthető, valamint a tápegységet is gyengének tartom. Ezen kívül nem tudom még hogy mit lenne érdemes vennem, ebben kérem a segítségeteket, plusz abban is, hogy a fent említett hardverek a lehető legnagyobb összhangban való működtetéséhez miből milyen típust kéne vegyek!

A gép:

Win 7 Ultimate 32 bit

Intel Pentium D 940, 2 magos 3,4 GHz órajelű proci

Nvidia geforce 9500 GT 512 MB-os videókártya

1600x900 60 Hz-es monitor

ATX 400W táp

Integrált hangkártya

ASUSTek P5PL2-E (LGA 775)alaplap

DDR2-es 2 Gb Ram

Mi az ami maradhat a korszerű játékok tökéletes futtatásához, és mi az ami kuka?

2014. febr. 12. 16:05
 1/7 Tengor ***** válasza:

Árat nem madtál meg, ami nem elhanyagolható szempont.

+ gondold végig, hogy az Ultimate kiadás háttérben futó és memóriát foglaló szolgáltatásai közül melyiket használod ki! (gyanús h egyiket sem)

2014. febr. 12. 16:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Na ez az amihez lövésem sincs... Amit látok az az, hogy az újabb játékokat egyáltalán nem viszi, valamint a CPU használat elég magas szinten van, már netezés közben is. Az ár pedig kérdéses, mert ezzel sem vagyok tisztában, hogy most 2 gigás videókártyát láttam már 20 ezerért, mg láttam már 1 gigásat 35ért :). Ezért is tettem fel a kérdést.
2014. febr. 12. 16:10
 3/7 halalfalo ***** válasza:
Mennyit szánsz a fejlesztésre? Mert nem mindegy, hogy 60 ezret, vagy 200 ezret. :)
2014. febr. 12. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Monitor maradhat, esetleg a táp márkáját írd még le. (Az ATX az csak egy szabvány)
2014. febr. 12. 16:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk ha rászánok 80at, abból mi jönne ki?
2014. febr. 12. 16:16
 6/7 A kérdező kommentje:
A táp asszem Codegen meg valami "ROHS" van ráírva, nem tudom, nem én vettem bele.
2014. febr. 12. 16:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Ebből mi az amit nem kell vegyek? Monitoron és HDD-n mg DVD RW-n kívül, persze. Processzor? Az jónak számít?
2014. febr. 12. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!