Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hard Disk Sentinel üzenet -...

Hard Disk Sentinel üzenet - mennyire kell komolyan venni?

Figyelt kérdés

Ezt írja:

"A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 713 alkalommal.

Amennyiben hirtelen fagyás, újraindulás tapasztalható, érdemes adatkábelt cserélni (ajánlott a minél rövidebb 80 eres SZALAGkábel használata)."

A működési idő 30,5 nap, indulás/leállás száma 136.

Jelent ez az üzenet valami komolyabb problémát, vagy semmi baja a HDD-nek?

2014. febr. 11. 19:09
 1/5 Tengor ***** válasza:
100%

Ha már cseréltél kábelt és a tápod is megbízható fajta, akkor bizony haldoklik a winyód.

Lehet, hogy csak a kábel lazult ki és amiatt van a para, akkor cseréled és minden okés.

Ha a tápod is ludas, akkor attól minél előbb szabadulj meg és reménykedj, hogy a többi alkatrészben még nem tett kárt!

2014. febr. 11. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Cserélj IDEkábelt, és utánna meglátod.

Nekem is volt ilyen nyűgöm, bár én észre is vettem a hibát, és a kábelcsere megoldotta.

2014. febr. 11. 19:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazság szerint nem tudom kipróbálni a kábelcserét, mert egy hirdetésben olvastam ezt. Nem tudom, meg merjem-e venni így.

2014. febr. 11. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor inkább ne vedd meg. Ki tudja, mi a baja még?

Nemértem, hogy miért nem cseréli a tulaj a kábelt? Filléres dolog.

2014. febr. 11. 19:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem akkor hagyom, hibátlant szeretnék venni.
2014. febr. 11. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!