Memóriacsere után a gépem nem indul el. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Régen elromlott a ramom, de kicseréltem és kaptam egy újat. Beraktam, de a monitoron nem volt semmi, aztán pedig a gép kiment. Azóta bárhogy rakom a memóriát nem akar elindulni. Mi lehet a gond?2014. febr. 11. 18:13
1/9 anonim válasza:
Valszeg nem a RAM volt elromolva régen sem.
3/9 A kérdező kommentje:
De, kékhalált kapott a gép, a RAM volt a ludas!
2014. febr. 11. 18:44
4/9 anonim válasza:
A kékhalált sokkal valószínűbenn, és nagyobb számban okozza VGA hiba, alaplap hiba, táp hiba, mint a RAM.
A RAM ritkán döglik meg, (nemmondom hogy nem volt még rá példa) pláne ha DDR3.
5/9 A kérdező kommentje:
A memória teszt mutatta, hogy az döglött be. De légyszi ne ezen lovagoljunk!
2014. febr. 11. 18:59
6/9 anonim válasza:
És az új RAM-ra mit mutat a memória teszt?
7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, a gép nem indul el
2014. febr. 11. 19:24
8/9 Susty válasza:
Próbáld meg kivenni az alaplapi gombelemet, majd pár másodperc múlva visszarakni nekem is volt RAM problémám (kékhalálozott) nekem megoldotta...1 próbát szerintem neked is megér! Ha meg továbbra is kékhalálozik töltsd le a BlueScreenView nevű progit az is sokat tud segíteni a hiba megtalálásában.
9/9 anonim válasza:
vga cserét próbáld meg, ha nem akkor ha lehetőséged van akkor alaplap, proci, ram...stb!
Vagy a táp, bár ha elindul akkor valószínűtlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!