Mikor jönnek a ddr 4-es ramok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 20:58
1/9 anonim 

válasza:

Jelenleg azt mondják hogy idén szervergépekbe jövőre otthoni használatra
3/9 anonim 

válasza:

Az égvilágon semmi értelme sincs otthoni használatra DDR4-es ramot venni... Veszel 16GB 2400MHz DDR3 ramot azt cső...mindenre elég. Sőt még sok is.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát úgy vagyok vele, ha már egy szer ki jön érdemes meg venni, mert úgy tom gyorsabb lesz majd idővel mint a ddr 3
2014. febr. 11. 06:04
5/9 Hargitai János válasza:
Ez a minek meg felesleges duma szerintem hülyeség. Akinek pénze van rá vagy nem tud nélküle élni az vegye meg és legyen boldog vele. Azonkívül sose lehet tudni ki mit csinál a gépével. Még az is lehet hogy ki is tudja használni.
Azt mondja meg valaki hogy ez paskolni fog a ddr3-as alaplapokba vagy már megint lehet kicserélni a fél gépet?
6/9 bamboochatheone 

válasza:

Biztosan cserélni kell az alaplapot miatta. Eddig sem volt másképpen.
7/9 A kérdező kommentje:
igen tudi, hogy kell cseréni lapot úgy procit is meg hát ki tudja milyen procik jönnek akkor lehet, hogy hőtőt is
2014. febr. 11. 14:00
8/9 A kérdező kommentje:
igen tudi, hogy kell cseréni lapot úgy procit is meg hát ki tudja milyen procik jönnek akkor lehet, hogy hűtőt is
2014. febr. 11. 14:01
9/9 anonim 

válasza:

Nekem még ddr2 van és nekem elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!