Fifázáshoz milyen laptopot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szeretném meglepni a barátomat születésnapjára egy új laptoppal, de nem értek a gépekhez :) Fifázni, netezni szokott rajta leginkább.2014. febr. 10. 08:33
3/9 Tengor válasza:
Ne tedd! A laptop vásárlás nem egyszerű dolog, nagyok sok mindent figyelembe kell venni, és nagy csalódást lehet okozni vele a másik félnek.
Inkább azzal lepd meg, hogy meghúzod az összeghatárt és kiválaszthatja magának azt, amit megfelelőnek gondol.
4/9 anonim válasza:
#3:
Igaza van,mondj neki inkább egy keretet és válasszon ő.
5/9 anonim válasza:
Én életbe nem fogok venni laptopot. Tedd te is azt nagyon instabil a processzor is melegedik benne stb..
Inkább vegyél gumi nőt neki. ;))
6/9 anonim válasza:
Igazából fontos lenne a pénzügyi keret nagysága a válaszhoz. A legújabb fifához sztem egy 150 000 forintos laptop legalább kéne, ahogy így az árakat nézegettem.
7/9 Tengor válasza:
#5, kifejtenéd miért is instabil egy laptop!
8/9 anonim válasza:
Hát amit megveszek laptoppa pl 100e.ft azt gépbe 50-60 ért nagyon lazán megveszek és még bővíteni sem igazán lehet...
9/9 Tengor válasza:
#8, meg veszel hozzá monitort, billentyűzetet, egeret, szünetmentes tápegységet meg a kiskocsit, amin húzod magad után és már túl is vagy a 100-ason :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!