Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha bedugok valamit az előlapi...

Ha bedugok valamit az előlapi usb-be lefagy a gép, hogy kell elhárítani ezt a hibát?

Figyelt kérdés

A gép 3-hónapos. Csak az előlapinál csinálja ott usb 2-es portok vannak. Lefagy pendrivtól, gamepadtól, vezeték-nélküli egér berakásától.

Rendszer Windows 7 64 bit

Lefagyás: kép kimerevedik, billentyűzeten capslock állapotjelző ledje sem reagál.

Hardver nagy vonalakban +hdd-k

AMD FX-8350 processzor

AsRock 990FX EXTREME 3 alaplap

Asus 7770 2GB DDR5 GHz Edition HD7770-2GD5 videokártya

Kingston 8GB 1333MHz DDR3 CL9 KVR1333D3N9K2/8G memória

Sharkoon T5 Economy fekete számítógép ház

Chieftec Smart 600W GPS-600A8 tápegység

Cooler Master Hyper 212 EVO RR-212E-16PK-R1 processzor hũtő

Remélem nem zárlatos vagy földeletlen a konnektorom, néha statikus feszültség miatt megráz a billentyűzet -adott nadrág esetében.

2014. febr. 9. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
te raktad össze a pc-t? mert sztem szimplán rosszul vannak bekötbe az előlapi usb-ék
2014. febr. 9. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:

ha zárlatos lenne a géped be sem tudnád kapcsolni

haveromtól vettem 1 gépet még anno és aztmondta táp hiba mire észrevettem hogy az előlapi USB nek belső lábai hozzáérnek a fém burkolathoz (nemvolt meg a fekete távtartó)

lekötöttem és máris megjött a készenléti led az alaplapon

de persze lehet hibás avagy az elsőnek lessz igaza rosszul raktad össze már ha te voltál és nem 1 haverod javitása egyszerű alaplapi kézikönyv elő és nézd meg a kapcsolási rajzot :) ha nem értesz hozzá kérj meg ismerősöd faterod vagy aki már csinált ilyet ha utána sem szünik meg a hiba és fontosak az usb k vegyél egy USB portot hasznos tud lenni :)

2014. febr. 10. 04:30
 3/5 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok. S gépet a pcx rakra össze azaz a bolt, én csak a hdd-ket raktam bele és a vanetillátorokat. Fontos, hogy a usb hiba nem jelentkezik minden alkalommal és újraindítás után működnek.
2014. febr. 10. 07:43
 4/5 anonim ***** válasza:
hmmm.....akkor viszont lehet alaplap
2014. febr. 10. 07:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Valószínűleg mégis csak 1 telefon kábellel volt gond. a többi eszköznél most nem fagy.
2014. márc. 1. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!