Ha bedugok valamit az előlapi usb-be lefagy a gép, hogy kell elhárítani ezt a hibát?
A gép 3-hónapos. Csak az előlapinál csinálja ott usb 2-es portok vannak. Lefagy pendrivtól, gamepadtól, vezeték-nélküli egér berakásától.
Rendszer Windows 7 64 bit
Lefagyás: kép kimerevedik, billentyűzeten capslock állapotjelző ledje sem reagál.
Hardver nagy vonalakban +hdd-k
AMD FX-8350 processzor
AsRock 990FX EXTREME 3 alaplap
Asus 7770 2GB DDR5 GHz Edition HD7770-2GD5 videokártya
Kingston 8GB 1333MHz DDR3 CL9 KVR1333D3N9K2/8G memória
Sharkoon T5 Economy fekete számítógép ház
Chieftec Smart 600W GPS-600A8 tápegység
Cooler Master Hyper 212 EVO RR-212E-16PK-R1 processzor hũtő
Remélem nem zárlatos vagy földeletlen a konnektorom, néha statikus feszültség miatt megráz a billentyűzet -adott nadrág esetében.
ha zárlatos lenne a géped be sem tudnád kapcsolni
haveromtól vettem 1 gépet még anno és aztmondta táp hiba mire észrevettem hogy az előlapi USB nek belső lábai hozzáérnek a fém burkolathoz (nemvolt meg a fekete távtartó)
lekötöttem és máris megjött a készenléti led az alaplapon
de persze lehet hibás avagy az elsőnek lessz igaza rosszul raktad össze már ha te voltál és nem 1 haverod javitása egyszerű alaplapi kézikönyv elő és nézd meg a kapcsolási rajzot :) ha nem értesz hozzá kérj meg ismerősöd faterod vagy aki már csinált ilyet ha utána sem szünik meg a hiba és fontosak az usb k vegyél egy USB portot hasznos tud lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!