Szerintetek milyen konfig ez?
Alaplap MSI 760GA-P43 (FX)
Processzor AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition
Memória CORSAIR 4GB XMS3 DDR3 1600MHz CL9 KIT
Tapegység XFX Pro 450W
VGA SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition 1GB GDDR5
Huto COOLERMASTER Hyper 103 RR-H103-22PB-R1
Többi nem lényeges :)
Szia
Ilyen lapba én nem tenném bele azt a processzort. Sajnos ezeknek az FX-eknek kell egy jó lap :/
Én nekem is most FX-em van, de én váltok hamarosan intelre. Nagy a fogyasztása, és teljesítményben sem annyira jó.
Én gondolkodnék egy kicsit intelben is.
Alaplap: Asrock H87M PRO4 alaplap
Processzor: Core i3 4130
Memória maradhat
Tápegység: FSP Hexa 400w
VGA: MSI R7260
Inteleknek egész jó hűtőjük van. Viszonylag csendesek, és egész jól hűtenek. Nem muszáj venned rá.
Remélem tudtam segíteni. Nem akarlak feltétlen lebeszélni az AMD-ről, így ha feltétlen azt akarsz, akkor válassz valami jobb alaplapot, 25 körül már kapsz elég jókat. :)
Köszi szépen gondolkodtam intelben, csak sajnos amennyire drága leht annyira jobb is csak hát szegény ember vizzel főt és próbálja a legjobbat kihozni abból ami rendelkezésre áll :) Ennyi pénzből ez jött ki no meg ez a 760k-s megoldás sem rosz. Igaz fogyasztása és egy magra jutó teljesítménye rosszabb.Még azért gondolkodok egy intel.
Esetleg tudnál mondani egy Ehhez a procihoz 15ezer körül egy jó alaplapot? Úgy talán ki tud jönni...
Hát én amit ehhez a procihoz választanék, az egy Asrock B85M PRO4 lenne. Bár ez kicsit több a keretnél (17k).
De az olcsóbbakban kevés a ram foglalat (2db) illetve csak 16gb-t képesek befogadni. Megérné azt a +2 ezer Ft-ot.
Igen, egy éve én is emiatt vettem AMD-s gépet. De most már azt mondom, hogy hallgatni kellett volna a tanácsokra, és maradni az eredeti elképzelésnél, az Intelnél. Az AMD-nél kicsit megy a parasztvakítás, mert odaírják, hogy 6 magos processzor, közben fizikailag 3 mag, és mindegyik mag 2 szálon fut. Azért ez ne tévesszen meg :)
Sikeres gépvásárlást! Ha esetleg kérdésed van még, szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!