Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenovo G710 59-402654 17.3 "...

Borsi Miklós Gy kérdése:

Lenovo G710 59-402654 17.3 " kijelző,1600x900, Intel Pentium Dual Core,335 MB/2.3 GHz,2MB/4 GB RAM/16 GB bővíthető/DD3-1600-1. 000 GB-Intel HD, HD GraphicsVGA, DVD-RW supermulti DL, 0.9 Mpx kamera. Megért 133E Ft-t?

Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 14:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Attól függ mire szeretnéd használni. Én nekem szimpatikus a Lenovo, jókat mondanak róla. A kijelzője jó nagy, a RAM sebessége jó, mérete elég, ha csak nem videókat vágsz, renderelsz, amihez kell a több RAM, de akkor meg tudod bővíteni. A processzor, és a videokártya nem tudom mennyire jó, én biztos nem vennék pentium processzort, integrált videokártyával. Szerintem egy jó laptopba, amit legalább 4-5 évig szeretnél használni, abba minimum egy Intel Core I3 procinak kell lennie, dedikált videokártyával. Ha internetezésre, office programokra, flash játékra, film nézésre, és egyéb multimédiás feladatokra használnád bőven elég. Ha az utóbbiakra használnád nem nagyon ér meg ennyi pénzt, de amúgy nem rossz gép.

Ha nem számít a kijelző mérete, akkor itt van egy hasonló árkategóriában, kettő darab Lenovo gép.

Az elsőben AMD proci van, jó videókártyával. Később tudod még bővíteni az expresscardon keresztül és olcsóbb mint amit kinéztél: [link]

A másodikban egy Intel Core I3-as procival felszerelt gép van, integrált videokártyával. Nem rossz, de az AMD-sel jobban járnál.

[link]

2014. febr. 14. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!