Ismertek valami jó hűtőt ehhez a procihoz?
Figyelt kérdés
A proci: AMD A10 6800k. Jó a gyári hűtő meg minden, csak marha hangos, már a zavaró szinten van. Nem akarok a hűtőre sokat áldozni, nem tuningolom. Csak hűtse le, "oszt kész". Működjön. És lehetőleg legyen halkabb. Nem azt mondom hogy néma legyen mint a sír, de ne hallatszódjon már a másik szobában is a gép...2014. febr. 8. 17:08
1/15 A kérdező kommentje:
Még valami! Alaplap: Asrock FM2A75 Pro4-M
Amúgy nehéz egy hűtőt felrakni?
Ki kell szedni a házból az alaplapot, hogy felrakjam a hűtőt?
2014. febr. 8. 17:10
2/15 anonim válasza:
CM Hyper 212/412
Arctric Freezer 13/i30
Scythe Mugen 3/4
3/15 anonim válasza:
cn hyper tx 1 vagy 2 vagy 3 ez mind jó ár/érték arányú
5/15 A kérdező kommentje:
Nehéz egy ilyet felrakni?
2014. febr. 8. 17:12
6/15 anonim válasza:
Nem nehéz felrakni én, 12 évesen fel tudtam rakni. És le kell venni másképp hogyan nyúlnál be.
7/15 A kérdező kommentje:
Ohh... akk ez nagy küzdelem lesz... Na mindegy, kösz a válaszokat.
2014. febr. 8. 17:14
8/15 anonim válasza:
Nem kötelező kivenni az alaplapot.Ha van elég helyed,megoldható helyben is.
9/15 anonim válasza:
Jaj bocs félreolvastam. Ugy olvastam hogy az oldallapot kell levenni. Nem, nem kell ki venni.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi! :D
2014. febr. 9. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!