Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit bír a vidikari?

Mennyit bír a vidikari?

Figyelt kérdés

Egy Intel HD 4000-re gondoltam , és arra hogy hány megáig lehet húzni.

Tudom hogy gyenge , de jövő hónapba venni fogok hozzá egy R7 250 1GB GDDR5-ös kártyát , és addigra ez lesz (pénzszűke miatt) , és mivel eddig még nem volt egyéb ilyen procis karim csak alaplapim (most is az van) , ezért megkérdezném , előre is köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 8. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs értelme a maximális adható memóriát beállítani neki, nem az határozza meg a teljesítményét. Bizonyos mennyiség felett semennyit nem gyorsít már a dolgon és ez a mennyiség szerintem maximum 512MB (de az is lehet, hogy 256 is elég neki).
2014. febr. 8. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm , akkor egy ideig az elég lesz nekem , mert most 64 megásom van.
2014. febr. 9. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:

A videokártyák teljesítményét nem a videomemória mérete alapján határozzuk meg. Mondjuk két 512MB-os megoldás között igen komoly (többszörös) teljesítmény különbségek lehetnek. A memória méretéből a Te esetedben sejthető, hogy már igen öreg jószág lehet, aminél valóban klasszisokkal jobb egy HD4000, de a mai kínálathoz képest egy gyenge megoldás. Itt egy két évvel ezelőtti gyors teszt, ahol összemérték egy több, mint 4 évvel ezelőtti alsó középkategóriás kártyával, ami átlagosan 36%-t vert a HD4000-re:

[link]

2014. febr. 9. 10:24
 4/5 anonim válasza:
Annyit még én hozzá tennék hogy a R7 250 helyett inkább vegyél egy GTX 550 ti karit erősebb mint a R7 250 és tudtommal max egy ezressel drágább.
2014. febr. 9. 23:16
 5/5 A kérdező kommentje:
akkor már gtx 650-et veszek
2014. febr. 10. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!