5.1-es hang kontra kíndóz 7 témakörben segítene valaki?
Összefoglalnám a problémát:
Szóval felraktam a vindózerhetes számítógép-nyüszögtetőt még a múlthét közepe táján és azt a szomorú dolgot tapasztaltam, hogy valami oknál fogva nem barátkozik a hangkártyámmal. Ezt úgy kell érteni, hogy felismeri kiírja, hogy minden okés, amikor lefuttatok egy tesztet, akkor végig csengeti szépen mind a 6 hangfalat, ahogy kell, illetve a vindóz hangok térhangzásúak, de ezenkívül semmi más. Se zene, se film, se játék, se semmi olyan, ami előtte pár órával még az xp-vel tökéletesen ment. (Szerintem még sztereonak se sztereo) Csak a vindóz hangok és a teszt, amúgy csak a jobb első hangfal szól, a többi gyengén. Már végigpróbáltam mindenféle beállítási lehetőséget, vista drivert, xp drivert, imát mondtam, holdállást figyeltem, de egyikkel se változott semmi. Vindóz 7 driver meg nincs ehhez a hangkártyához. Aztán megkérdeztem a barátomat (google), hogy mi a véleménye a dologról és ő mutatott nekem több olyan legfőképp külföldi fórumot, ahol ugyanez a probléma uralkodik. Tehát ez egy létező dolog, és nem csak nálam. Amúgy integrált 8 csatornás hangkártyám van, ASUS M2N-E alaplap. És akkor most jönne a kérdésem, hogy ez egy új hangkártyával megoldódna, vagy ez egy olyan probléma, ami win7 javítócsomagra vár és nem a hangkártyám korával van a baj? Szóval van valaki akinek szól szépen mindig, mind a 6 hangfal és winhetese van?
Köszönöm a válaszokat!
kindóz 7..Azaz.
Én maradok a winfosnál. Winfos seven. A winfos vista volt astala vista vistafos.. A seven az lesz astala sevas winfos sevön. :-D
Én is ebben szenvedek alaplapi CM6501-el. Van 1 SB5.1 PCI-s, de nem raktam be, mert a gugli szerint azzal is gondok vannak. Inkább hagyok több teret a VGA hütése miatt.
Én is kíváncsi lennék, hogy van-e ember akinek Win7 alatt tökéletes a hang.
Akkor viszont egyenlőre nem ruházok be új hangkártyára, mert valószínűleg azzal is ez lenne, ergo nem oldaná meg. Inkább ramra költöm. xD
Köszönöm az eddigi válaszokat!
hát de jót röhögtem!!!!!!!!!!
Kíndóóz, meg winfos :)
Ez jóóóóóóóóó!
amúgy nálam is van problémája: a TV kártyát nem lehet telepiteni meg a nem integrált hangkártyát... ennyi.
kíndóz+winfos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!