Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 5.1-es hang kontra kíndóz 7...

5.1-es hang kontra kíndóz 7 témakörben segítene valaki?

Figyelt kérdés

Összefoglalnám a problémát:

Szóval felraktam a vindózerhetes számítógép-nyüszögtetőt még a múlthét közepe táján és azt a szomorú dolgot tapasztaltam, hogy valami oknál fogva nem barátkozik a hangkártyámmal. Ezt úgy kell érteni, hogy felismeri kiírja, hogy minden okés, amikor lefuttatok egy tesztet, akkor végig csengeti szépen mind a 6 hangfalat, ahogy kell, illetve a vindóz hangok térhangzásúak, de ezenkívül semmi más. Se zene, se film, se játék, se semmi olyan, ami előtte pár órával még az xp-vel tökéletesen ment. (Szerintem még sztereonak se sztereo) Csak a vindóz hangok és a teszt, amúgy csak a jobb első hangfal szól, a többi gyengén. Már végigpróbáltam mindenféle beállítási lehetőséget, vista drivert, xp drivert, imát mondtam, holdállást figyeltem, de egyikkel se változott semmi. Vindóz 7 driver meg nincs ehhez a hangkártyához. Aztán megkérdeztem a barátomat (google), hogy mi a véleménye a dologról és ő mutatott nekem több olyan legfőképp külföldi fórumot, ahol ugyanez a probléma uralkodik. Tehát ez egy létező dolog, és nem csak nálam. Amúgy integrált 8 csatornás hangkártyám van, ASUS M2N-E alaplap. És akkor most jönne a kérdésem, hogy ez egy új hangkártyával megoldódna, vagy ez egy olyan probléma, ami win7 javítócsomagra vár és nem a hangkártyám korával van a baj? Szóval van valaki akinek szól szépen mindig, mind a 6 hangfal és winhetese van?

Köszönöm a válaszokat!

2009. dec. 7. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:

kindóz 7..Azaz.

Én maradok a winfosnál. Winfos seven. A winfos vista volt astala vista vistafos.. A seven az lesz astala sevas winfos sevön. :-D

2009. dec. 7. 19:19
 2/5 ceri ***** válasza:

Én is ebben szenvedek alaplapi CM6501-el. Van 1 SB5.1 PCI-s, de nem raktam be, mert a gugli szerint azzal is gondok vannak. Inkább hagyok több teret a VGA hütése miatt.

Én is kíváncsi lennék, hogy van-e ember akinek Win7 alatt tökéletes a hang.

2009. dec. 7. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Senkinek nem működik 5.1-be, mert valamit átírtak a hangmodulon, tökmindegy micsinálsz, annyit tudok mondani, hogy szedd le a Realtek HD Audio Managert, az egy faja kis hangvezérlő, van benne több effekt (szoba, hangár, erdő, folyosó...), ha szoba effektre rakod a többi is megszólal, mint háttérsugárzó, nem hangosan, de azért szól... Ennyi. Várunk, míg csinálnak valamit.
2009. dec. 7. 20:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor viszont egyenlőre nem ruházok be új hangkártyára, mert valószínűleg azzal is ez lenne, ergo nem oldaná meg. Inkább ramra költöm. xD

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2009. dec. 7. 20:16
 5/5 anonim ***** válasza:

hát de jót röhögtem!!!!!!!!!!

Kíndóóz, meg winfos :)

Ez jóóóóóóóóó!

amúgy nálam is van problémája: a TV kártyát nem lehet telepiteni meg a nem integrált hangkártyát... ennyi.

kíndóz+winfos

2009. dec. 8. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!