Mennyit ér a gépem?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy mennyit ér a gépem?
-CPU: AMD Athlon X4 750K(garanciás)
-Memória: 2x2GB 1333MHz Kingmax(ezt nem adnám el)
-Deszka: Gigabyte F2A85XM-HD3(garanciás)
-Táp: Corsair CX-430W(garanciás)
-VGA: Sapphire HD7790 1GB GDDR5 (garanciás)
-HDD: Western Digital 500GB (ezt se adnám el)
Szóval ez mennyit érne?Jó lenne ha leírnátok úgy hogy HDD-vel és RAM-mal , és úgyis hogy HDD,Ram nélkül is.
kompletten olyan 65 ezer
ram és vinyó nélkül 45-50 ezer
nekem is olyan vgam volt és ujonnan vettem 30500ft-ért ujonnan amibe benne volt a házhozstállításis! ebből következik h használtan jó ha 22 ér...
ram sem az igazi mert bár jó tipus de jobban szeretik az emberek a modulonkénti 4 gb-ot...
a cpu konkrétan nem sokat ér, ennél a deszkánál meg gagyibbat keresvesem találhatnál...
a tápod jó márka de erősebb géphez gyenge lenne
én nem tudom miért tudtalak megnevettetni, de örülök neki...
nem hiába mondják h a tudatlanság áldás...
jajj már...
1. te azt kértezdet mennyit ér. nem azt h mennyiért tuod eladni... az 1 dolog h az ieneket ált 70-80 ért árulják mert ugyis van olyan aki megveszi...
2. alapból ezt a komplett konfigod ujjonan kb 100k-ból meglehet venni és mivel már használt alapból 20-30% minusz
hiaba vetted mondjuk tegnap akkor is már használt...
3. konkrétan "gagyi" bővíthetetlen ez a konfig ha tetszik ha nem értsd már meg végre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!