Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit ér a gépem?

Mennyit ér a gépem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy mennyit ér a gépem?

-CPU: AMD Athlon X4 750K(garanciás)

-Memória: 2x2GB 1333MHz Kingmax(ezt nem adnám el)

-Deszka: Gigabyte F2A85XM-HD3(garanciás)

-Táp: Corsair CX-430W(garanciás)

-VGA: Sapphire HD7790 1GB GDDR5 (garanciás)

-HDD: Western Digital 500GB (ezt se adnám el)

Szóval ez mennyit érne?Jó lenne ha leírnátok úgy hogy HDD-vel és RAM-mal , és úgyis hogy HDD,Ram nélkül is.

2014. febr. 7. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:

kompletten olyan 65 ezer

ram és vinyó nélkül 45-50 ezer

2014. febr. 7. 16:41
 2/7 A kérdező kommentje:
XDDD most aztán jól megnevettetél, nem nagyon értek az ilyen "árfelméréshez", de annyit tudok hogy a VGA került majdnem 45k-ba.
2014. febr. 7. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:
mint mondtad tényleg nem értesz hozzá :D olyan vga-t újonnan lehet venni 33ért, ne nevettesd ki magad (:
2014. febr. 7. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem is olyan vgam volt és ujonnan vettem 30500ft-ért ujonnan amibe benne volt a házhozstállításis! ebből következik h használtan jó ha 22 ér...

ram sem az igazi mert bár jó tipus de jobban szeretik az emberek a modulonkénti 4 gb-ot...

a cpu konkrétan nem sokat ér, ennél a deszkánál meg gagyibbat keresvesem találhatnál...

a tápod jó márka de erősebb géphez gyenge lenne

én nem tudom miért tudtalak megnevettetni, de örülök neki...

nem hiába mondják h a tudatlanság áldás...

2014. febr. 7. 18:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát biztos, bár 65 ezerből nem tudom hol lehet ilyen gépet venni.Mikor minden van méh 2.5 év garancia.:)
2014. febr. 7. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:

jajj már...

1. te azt kértezdet mennyit ér. nem azt h mennyiért tuod eladni... az 1 dolog h az ieneket ált 70-80 ért árulják mert ugyis van olyan aki megveszi...

2. alapból ezt a komplett konfigod ujjonan kb 100k-ból meglehet venni és mivel már használt alapból 20-30% minusz

hiaba vetted mondjuk tegnap akkor is már használt...

3. konkrétan "gagyi" bővíthetetlen ez a konfig ha tetszik ha nem értsd már meg végre

2014. febr. 7. 18:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor ha valakinek kell a konfig 65k-ért akkor az írjon pm-et, a továbbiakat majd ott megbeszéljük.
2014. febr. 7. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!