Mi a véleményetek a RoHS táp (ok) (? ) ról?
A táp a számítógépházhoz járt (benne találtuk). A típusát nem tudom, a gyártóról is csak annyit tudok, hogy taiwani. Mostanában elkezdte megsütögetni a többi hardvert, többek között a merevlemezt is, de azt fél éven belül most másodjára is. Ezért szeretném lecserélni, de előtte kikérem a véleményeteket. Az van rá írva, hogy 400W, szerintem az FSP Hexa jó lenne helyette. Szerintetek?
Ui.: Bocsi a fogalmazásért, ha valami nem érthető, akkor megpróbálom elmagyarázni.
a rosh az nem a gyártó hanem egy környezet védelmi direktíva ( ha szétnézel egy csomo elektronikai eszközön találhatsz rosh jelölést)
ha noname a tápod mindenkép érdemes lecserélni, fsp nem rossz választás de ha írsz egy konkrét konfigot és azt hogy mennyit szánsz a tápra könnyebben tudunk segíteni
Köszi! :) Erre "annyira" nem számítottam... Ja, igen, semmi egyéb nincs rá írva. A konfig (fejjebb a jelenelegi, alatta amire majd kicserélem a régieket (mind a két csoportot el kellene bírnia) (lent csak azok vannak, amit cserélek)) :
Jelenlegi:
GIGABYTE GA-M68SM-S2L
AMD Athlon X2 DualCore x64 + hűtőventillátor
1db Kingmax 1024M 800Mhz RAM és 1 db 2048M RAM
Seagate sata3 2TB merevlemez
Pioneer noname CD/DVD-RW
C-media PCI hangkártya
nVIDIA GeForce 9600GT
Csere:
AsRock 970 Extreme 4 (R2.0)
AMD FX6300 vagy FX8350
nVIDIA GeForce GTX650TI Boost
Ha valami hiba van benne, valami nem kompatibilis, elírtam vagy akármi más, javítsatok ki!
(Már be sem merem kapcsolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!