Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretnék egy jobb processzort...

Csepei Imre kérdése:

Szeretnék egy jobb processzort rakni a gépembe a mostani egy Intel Celeron 1.6Ghz esek össze mikor a nevét emlegetem ígyhát egy Intel Core 2 Duo procira gondoltam ami egy kevéske pénzből is kijön és úgy gondolom hogy bírja az alaplapom?

Figyelt kérdés

[link]

Alaplapom: Socket 775 LGA

2014. febr. 5. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Alaplapom: Socket 775 LGA

Ez csak az alaplapodon lévő processzorfogalatnak a neve. De az még korántsem biztos, hogy minden egyes 775-ös processzort támogat. Szóval először keress rá google-ben az alaplapodra, tuti kiadja a gyártó oldalát ahol mindig le van írva, hogy milyen processzort támogat.

2014. febr. 5. 22:43
 2/7 A kérdező kommentje:
SIW szerint az alaplapom gyártója MSI,modell MS-7364,nevét hol tudom megnézni?
2014. febr. 5. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a linkelt lista az alaplapod CPU támogatási listája, akkor igen, támogatja a régebbi Core2-eseket (csak olyat vegyél, ami a listán is szerepel!).
2014. febr. 5. 22:48
 4/7 anonim ***** válasza:
aida 64 nevű program ki szokott írni mindent amit a géped hardveréről lehet tudni.
2014. febr. 5. 22:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Google ezt dobja ki rá: [link]
2014. febr. 5. 22:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Egy Core 2 Duo E6300 2x 1.83 Ghz processzorra gondoltam amit tartalmaz a lista.
2014. febr. 5. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
akkor ennyi, vedd meg
2014. febr. 6. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!