Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Seagate winchester vélemények?

Seagate winchester vélemények?

Figyelt kérdés
2 vinyó közül tudtam volna választani azonos árban. Western Digital és Seagate. Utánaolvastam és mindenhol negatív vélemények voltak a WD-ről. A Seagate-ről nem vagyon találtam. Megbízható?
2014. febr. 5. 19:59
 1/2 halalfalo ***** válasza:

Negatív vélemények a WD-ről??

WTF!?

5 év garanciával vettem WD wincsesztert egy éve, és tökéletesen, halkan megy.

7200rpm, 64mb cache, minden ami kell.

2014. febr. 5. 20:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha még jobban utánaolvasol, láthatod, hogy minden gyártó termékeivel vannak negatív tapasztalatok, Seagate-tel is.

Én speciel személy szerint eddig minden WD-mel megjártam, de munkahelyen a szerverekben meg pont ezek váltak be (költséghatékonyság miatt "desktop" merevlemezeket használunk).

Megbízhatóság terén jó kiindulási alapot jelenthet a gyár által vállalt (tehát nem a bolt által biztosított, sok esetben szeretik elsunnyogni idehaza) garancia, mivel azt megfelelő háttérszámítások után állapítják meg.

Pár hónapja láttam egy szerverfarmot(?) üzemeltető vállalat által kiadott meghibásodási statisztikát: ott emlékeim szerint speciel Hitachi vezetett, Seagate pedig a legrosszabb volt...

2014. febr. 5. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!