Az Intel Core™ i3-3217U Processor mennyivel gyorsabb, ha gyorsabb a Intel Core™2 Duo Processor T7500 processzornál?
Laptop vásárlás miatt kérdezem. Ez az i3-as procis gépek 100-150 ezer forint környékén kaphatóak. Az előző laptopom T7500-as procival lett megtuningolva és nekem kifejezetten tetszett a gyorsasága. Monjuk egy autocad nem fél percet töltött már indulásnál hanem mondjuk max 10 másodpercet! Egy archicad is elég gyorsan elindult rajta.
Nem rajzolni kellene, csak tárgyalásokhoz, egyeztetésekhez.
a két proci inteles oldala:
szóval gyorsabb az i3-as proci a t7500-nál?
Szerény véleményem szerint lassab...szerintetek?
Miből gondolod hogy lassabb? 3 generációval újabb proci ez az i3, ráadásul a 2 magja 4 szálon dolgozik. Az alacsonyabb órajele ellenére is gyorsabb, mint a T7500.
Arányszámokat egyébként nehéz mondani, hogy mennyivel gyorsabb.
Igazából abból, hogyha megnézem a puszta adatokat. A laptopomba annó volt egy 1,86-os 2mb cache és ezt váltottam le a t7500ra ami klasszisokkal jobb volt, gyorsabb lett nála a gép!
most pedig ha csak a számokat nézem akkor 1,8 ellenben a 2,2vel és a chache is 3mb csak a core i3-ban!
Szóval ebből gondoltam.
de nem értek hozzá ezért kérdeztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!