Filmeket nem játssza le pendriveról, ötlet?
Hello!
Problémám a következő:
Vettem egy Kingston, 16 gigás (gyakorlatban 15,6gb) pendrive-ot. Mindent fel tudok rá tenni, képet, zenét, programokat, játékokat, stb, viszont a filmeknél valami nem okés. Felraktam rá 3-4db ~1Gb-os filmet, mindet le is játszotta. Utána raktam még rá egyet, szintén kb 1gb, és ugyan úgy .avi formátumú, mint a többi. Na mármost az újonnan felrakott filmeket, már nem játssza le. (gépről még simán)
Windows Media Player ezt írja ki:
"A Windows Media Player nem tudja lejátszani a fájlt. Lehet, hogy a lejátszó nem támogatja ezt a fájltípust, vagy azt a kodeket, amellyel a fájlt tömörítették."
VLC pedig simán vagy el se indítja, vagy csak kb 30 percig játssza le, utána a kép/hang megáll, a számláló tovább megy...
Maga a pendrive Fat32-es, próbáltam átformázni NTFS-re, XP és Win7 is kb 99%-nál kidobta, hogy nem tudja befejezni a formázást...
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi lehet a gond? Neten már nézelődtem, de megoldás semmi, csak 1 embernek volt ugyan ez a problémája, egy noname penyóval...
Esetleges segítséget előre is köszönöm!
Szia.
Vidd vissza ahol, vetted, garanciába cseréljék ki. (Ha nem tudod megformázni, akkor egyértelműen rossz a pendrive)
Sok sikert.
Üdv.
Ha gépről indult, pendriveról meg nem, akkor nem is kérdés, hogy a pendrive a rossz!
Ha tudod, tényleg cseréld vissza!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!