Az AMD Athlon ii x4 760k processzornak tényleg olyan rossz a hűtése? Muszáj rá venni külön? És ha igen milyet?
Szeretnék gépet venni ilyen processzorral,de hallottam hogy nagyon rossz a hűtője.Ha nem tuningolok elég a gyári?
Az a baj már így is túlléptem a keretet,tehát valami nagyon olcsó kéne ez jó lenne?: [link]
Egyáltalán ez jobb mint a gyári?
És hogy jobb ha egy olcsóbb házat veszek és jobb proci hűtőt vagy ha jobb házat és olcsóbb/gyári hűtőt?
Jelenleg ilyen házat néztem ki magamnak: [link]
Válaszokat előre köszönöm!
Mennek a zöld kezek!
Köszönöm a válaszokat,és mentek a zöld kezek.
#2:
Az nagyon jó lenne.
Most őszintén,a gyári CPU hűtők mikor értek valamit?!
Én biztos nem használnám mert rohadt hangosak,az enyémhez vettem 7e-ért egy CM hűtőt és egy jó kis pasztát hozzá,na az érdekes módon -22 fokot levitt átlagba a prociról és ez a csend! Meg se hallom szinte hogy megy a gép de a gyári hűtővel 2 napnál tovább nem bírtam!
Úgyhogy minden hogyan vegyél valamit ne a gyárit használd,főleg ha játszasz vele akkor szinte lenyomja az úttörő hangját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!