Miért csinálja ez a nyomtatóm? (Hp nyomtatóba hol érdemes patront venni? )
2-szer volt utántöltve a patron, és kb 1 hónapja megint elvittem. Ott a kiszolgáló azt mondta, hogy többször már nem lehet, csak most utoljára. Én kifizettem neki 3200Ft-ot és nem tudok nyomtatni.Azt írja ki a gépem, hogy üres a patron. Vajon átvert a nő, vagy a nyomtató a rossz? Csak mert olyan hihetően mondta a kiszolgáló, hogy hány ml tintát töltöttek bele....Ezért tartom furcsának, hogy "üres"
Saturnban van patron?
Nem vert át.. Hogy előzőleg mint csinált, nem tudom, mert:
A HP patronban lévő elektronika számolja, hányat köpött, és ezért mondja, hogy üres. Ha megtöltöd, az elektronika /mégegyszer mondom, nem méri a tintaszintet/ azt nem tudja, csak szajkózza, hogy üres, az enyém is ezt csinálja, 10 másodpercenként jön az ablak, menjünk tintát rendelni.
Megoldás: tető kinyit, patron középre jön, printer kikapcs, patron kivesz, és akkor jön a trükk. Van ott 6 oszlopban arany négyzetek. Leragasztod balról a 2. oszlop legfelsőjét, patron vissza, printer bakapcsol, tető lecsuk, jön-megy, megnyugszik, fedő fel, patron középre, kikapcs, kivesz, leragaszt most a 6. oszlop legfelsőjét, patron viszza, bekapcs, jön-megy, megnyugszik, kikapcs-bekapcs és lőn csodálkozás, üzenet: új patron, kalibráljunk. Kikapcs-bekapcs között azért kell fél perc.
Ez működik HP21 patron, HP 1430 nyomtatónál.
Üdv: StMiklos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!