Robee13 kérdése:
Akadoznak a játékok, pedig tök jo a gépem Processor:AMD fm 4130 3,8Gb Alaplap: asus m5a78l-m lx3 video kártya Nvidia geforce 650 ti oc Táp most vettem:chieftec 350-700w Memori 4 GB ddr3 1333 Winchester 255gb, miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Miért lehet? nem tudom miért van és gondoltam itt megkérdezem2014. febr. 4. 16:18
11/12 A kérdező kommentje:
Az gond ha ki akartam venni a procesort és a hülytöre ugy ráragatt hogy kitépte vele 1 üt?
2014. febr. 9. 16:38
12/12 CspCsj válasza:
Az általában nem okoz gondot ha kifelé rátapad (óvatosan csavard meg a processzort, mint egy kupakot és ha nagyon nem akar lejönni, akkor oldalra próbáld lecsúsztatni, vagy legvégső esetben csavarhúzót nyomni a hűtőborda és a processzor felülete közé és lefeszíteni)
Persze vissza már óvatosan tedd (nézd meg nem állnak-e ferdén a processzor-lábak)
Ha teheted pasztázd újra (a felületeket először töröld tisztára, wc papírral szoktam, ha nagyon precíz akarsz lenni, akkor utána alkohollal is végigtörölheted, de nem szükséges)
Gondolom a memóriacsere/teszt miatt kellett kiszedni a processzort, hát az a nagy hűtők velejárója...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!